Dag A. Johansen tilbake i Gresvig

Publisert: 24.11.2017 Forfatter: Morten Dahl
Dag A. Johansen tilbake i Gresvig
TILBAKE: Dag A. Johansen er tilbake i Gresvig som kjededirektør for G-Sport/G-MAX. FOTO. MORTE DAHL

Det er bare et år siden at Dag A. Johansen takket for seg i Gresvig. Nå er han tilbake i konsernet som kjededirekktør for G-Sport/G-MAX.

Sammen med Lars Tomas Tveit, som blir kjededirektør for Intersport, skal Johansen lede G-Sport/G-MAX i Gresvig-systemet. Endringer i ledelsen skjer fra denne uka.
Lars Tomas Tveit har vært i Gresvig lenge – over to perioder. Senest som «chief operating officer», og nå får han nye oppgaver som kjededirektør for Intersport. Dette er faktisk en stilling Tveit har hatt tidligere.

Tilbake
Dag A. Johansen er altså tilbake i Gresvig-systemet, bare ett år etter at han sluttet i konsernet. Nå er han tilbake som kjededirktør for G-Sport/G-MAX. Også han har innehatt mange ulike funksjoner i selskapet, og går nå tilbake til stillingen hadde like før han sluttet i 2016.
- Det ble for fristende å gå til tilbake til sportsbransjen og Gresvig da dette tilbudet kom opp. Jeg har jobbet 13 år i Gresvig og mer enn 25 år i bransjen. Det var derfor enkelt for meg å ta valget med å gå tilbake til stillingen som kjededirektør for G-Sport/G-MAX, sier Johansen til SPORT.
Johansen hadde sin første arbeidsdag i Gresvig på onsdag.

INTERSPORT: Lars Tomas Tveit er blitt kjededirektør for Intersport. FOTO: GRESVIG

Adm. dir. i Gresvig, Pål Rasmussen sier i en melding til Gresvigs samarbeidspartnere at de nå ser fram til å videre utvikle de to kjedene under ny ledelse. Han sier at det skal skje med sterkt fokus på butikkleddet.

Kalender

Annonse