Amazon åpner fysisk butikk med egne bestselgere

Publisert: 28.09.2018 Forfatter: Birgitte Skjerven
Amazon åpner fysisk butikk med egne bestselgere
Amazon har oppdaget gullet i detaljhandelen, nå åpner de sin første fysiske butikk med bredt vareutvalg. Foto: Amazon.

Amazon 4-Star i SoHo, New York, er den første i sitt slag. I går åpnet teknologigiganten sin første butikk med ulike varer fra eget online-sortiment.

I den nye butikken kan alle få se og ta på, og selvfølgelig kjøpe produktene som Amazons egne kunder har gitt fire stjerner eller mer. 


På dette bordet i Amazon 4-star, har butikken samlet bestselgerne fra det lokale området. I dette tilfellet New York City.
Foreløpig er det verken treningstøy, joggesko eller andre sportsartikler i butikken, men ulike produkter innen elektronikk, leker, spill, kjøkkenutstyr, osv. Alle produktene har digitale prislapper som viser gjennomsnittlig skår, vist som stjerner, og antall stemmegivere. Og på samme måte som i Amazons bokhandel får lojalitetsmedlemmer en lavere pris enn ikke-medlemmene.

-I hovedsak er alle produkter som har fått fire stjerner eller mer en god indikasjon på at kundene liker varen. Utvalget vil variere, og varene som tilbys har det tilfelles at de til enhver tid har 4,4 stjerner, forteller Amazons talsperson Cameron Janes i en presseuttalelse.
Amazon forteller ingen ting om hva de tenker om videre vekst av butikker på gateplan, men det er lite de gjør uten at det ligger kraftige analyser i bunnen. Så at de nå åpner butikk i en av New Yorks hotteste handlegater, tyder på at også de ser stort potensiale i de fysiske møtene med folk og produkter varehandelen tilbyr.

Kalender

Annonse