Hestra søker en engasjert og sporty selger for Østlandet

Som selger på HESTRA vil du jobbe med salg ut mot butikkene og sikre videre utvikling og vekst av en allerede solid kundeportefølje og sikre vekst gjennom å etablere nye kunder.

Det internationale famileselskapet HESTRA/Martin Magnusson & Co AB, utvikler og selger hansker innen ski-og friluftshansker, motehanser og yrkeshanser (HESTRA Jobb). HESTRA har over 400 modeller is sitt sortiment og det er konseptbutikker i Stockholm og Oslo. Nå søker vi en Selger til Oslo med ansvar for Østlandet.
Som selger på HESTRA vil du jobbe med salg ut mot butikkene og sikre videre utvikling og vekst av en allerede solid kundeportefølje og sikre vekst gjennom å etablere nye kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Jobbe aktivt ut mot eksisterende og nye kunder på øst-,vest- og sørlandet.
  • Sikre at kundene har riktig sortiment og sørge for supplering
  • Delta på bransjerelaterte messer som Ispo-, sport-, motemesse og events
  • Holde demonstrasjoner/clinics så kundene til enhver tid får den nyeste oppdateringen
  • Arrangere frokostmøter og nettverksarrangement med eksisterende, nye og potensielle kunder

PROFIL

Som person er det viktig du har høy sosial kompetanse med god formidlingsevne og er tilpasningsdyktig og fleksibel. Du evner å jobbe alene med høyt tempo, er utholdende og arbeider langsiktig. Samarbeider godt med andre, ydmyk og drives av teamarbeid og resultater. Du har en kommersiell tankegang og forstår verdien av rådgivende løsningssalg.

BAKGRUND

Vi tror du er en utadvent person som har en lidenskap for bransjen og salg kommer naturlig. I tillegg trenger vi deg som er strukturert, målrettet og tar initiativ. Som bakgrunn har du 4 + års erfaring innen faget og gjerne bransjen og eller liknede tjenester. Erfaring fra salg i butikk og jobbet med arbeidshansker og nettverk innen Skiforbundet er relevant.  I tillegg meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne er et krav.

OM ARBEIDSGIVER

Design og utvikling skjer på hovedkontoret i Hestra, Sverige. Hanskene utvikles i egne fabrikker og de kjøper selv inn skinn, stoff, fôr og annet materialet. Bedriften har dermed god kontroll over produksjonslinjene og kan dokumentere for høy kvalitet. Flere av selskapets modeller blir gjort for hånd av Europas mest erfarende håndverkere.
Under 2019: ble det produsert cirka 2,2 millioner par hansker. Konsernet har 330 ansatte ca 60 i Sverige/Norge. Hestrahansken har datterselskaper i USA, Norge samt Tyskland og agenter, distributører og forhandlere i knapt 40 land. Utover Skandinavia er USA, alpelandene og Japan deres største markeder. Export står for 70 %.

HESTRA produserer og selger flere typer hansker. Ski- og friluftshansker er omsetningsmessig den største delen, fulgt av fashionhansker og arbeidshansker (HESTRA job). HESTRA har over 400 modeller og opp til 30 farger pr modell i sitt sortiment.

Historikk

Familieselskapet Martin Magnusson & Co ble grunnlagt i 1936 og drives idag av tredje generasjon Magnusson. Eierne med delt eierskap er brødrene Claes og Svante Magnusson. Lederne i selskapet i dag er deres sønner Niklas, Jacob, Anton og Jonas.
Plassering: Hjemmekontor og showroom på Fornebu
Eventuelle spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlige Nina Steen i Modeverket norge, nina@modeverket.no Intervjuer og utvelgelse skjer fortløpende, så sendt søknad og CV så fort som mulig.
Velkommen med din søknad!Kalender

Annonse