New Wave Norway og Craft på plass i nytt showrom

Publisert: 18.09.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
New Wave Norway og Craft på plass i nytt showrom
SPREK UTSTILLING: Craft er hovedsponsor for BMW Oslo Maraton noe som er synlig i utstillingen på Hoff. BMW Oslo Maraton arrangeres 21. september. En avtale Craft signerte i år, for 4 år fremover.

I august flyttet de inn, nå er alt på plass i det splitter nye showrommet til storgrossisten New Wave Norway AS.

Etter en omfattende flytteprosess av lager og hovedkontor fra Sarpsborg til Råde i slutten av 2018, var neste steg for den store grossisten å flytte showrommet i Oslo. Riktig nok bare i overkant av en kilometer, men en stor og positiv forandring for de ansatte.

«Vi legger hele 15 gode år bak oss i Karenslyst Allè, lokalet og beliggenheten vi aldri trodde kunne bli bedre noe annet sted! Men så dukket det opp noe vi tør å kalle en drøm av et bygg, både i form av beliggenhet og utseende!» skriver selskapet.

Når bygget "HoffX" i Hoffsveien sto klart pakket New Wave sakene og la ut på flyttefot. Beliggenheten er fremdeles like sentral, og lokalene er skreddersydd for deres business.
På de nye 1600 kvadratmeterne er det rikelig med muligheter og plass for eksponering av hele vareutvalget. Her kan man se Craft med sportstøy, klubbkolleksjon og sko, til en hel rekke andre basic, arbeidstøy og leisure tekstilvaremerker samt ganske mye mer. 

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær.

Bygget "HoffX" i Hoffveien er lett å finne. 


Kalender

Annonse