Lederskifte i Hestra Gloves

Publisert: 19.08.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Lederskifte i Hestra Gloves
Svante Magnusson (t.v), og den nye sjefen, Anton Magnusson.

Anton Magnusson tar over som administrerende direktør for HESTRA-handsken AB og Martin Magnusson & co AB.

Svante Magnusson vil fortsette i sin posisjon som produktsjef for «dress» og Claes Magnusson fortsetter som produktsjef for «sport». Begge vil videreføre ansvaret sitt som styremedlemmer. Charlotte Carlsson trer inn som assisterende administrerende direktør for HESTRA-handsken AB og Martin Magnusson & co AB.

Tilfører produksjonserfaring

Anton har lang erfaring innen produksjon og er en kompetent og verdsatt leder som nå er klar til å ta på seg stilling som daglig leder for konsernet. Hans produksjonserfaring vil være verdifull når han nå skal styre selskapet videre og finne nye områder for vekst i det dynamiske markedet som vi ser i dag, sier Svante Magnusson og Göran Larsson, styrets leder i en pressemelding.

Anton har jobbet i familieselskapet siden 2013 og vært ansvarlig for selskapets produksjonsenheter rundt om i verden. I løpet av sin tid i selskapet, har han hatt stillingen administrerende direktør for selskapets fabrikk i Ungarn og den nye fabrikken de har åpnet i Vietnam.
"Det er en ære å gå inn som daglig leder for vårt familieselskap og bli vist tillit til å kunne bringe selskapet fremover. Vi er et selskap med lang historie, gode kolleger og en positiv bedriftskultur, som vil fortsette å ha stor verdi for oss fremover.» sier Anton Magnusson.


Kalender

Annonse