Johaug velger Scott løpesko

Publisert: 23.04.2018 Forfatter: SPORT
Johaug velger Scott løpesko
SAMARBEID: Scott har inngått et samarbeid med Therese Johaug. FOTO: EIVIND BYE

– Jeg elsker å springe, det er kanskje den bevegelsesformen som er favoritten min, sier Therese Johaug. Nå har hun valgt løpesko fra Scott.

- Avtalen vi har inngått med Therese Johaug er på tre år. Vi synes det er veldig hyggelig at hun valgte sko fra Scott etter å ha testet dem over en periode, hun blir en frontfigur for oss i markedsføringen av Scott, sier Tore Gustav Drivenes hos Scott-importør Scan Trade.

 

 

Løper mest i terrenget
Om sommeren, når kondomdressen er pakket ned og skiene stuet bort, er løping en stor del av treningen til Therese Johaug. Langturer i marka opp mot tre timer er favoritten.

– Jeg prøver å løpe mest i terrenget med tanke på skadeforebygging. Stier og skogsveier i stabile sko som gir meg et godt grep. Når skoen sitter godt, føler jeg at jeg får igjen for krafta jeg legger i steget, og jeg slipper å snuble og skli, sier hun.

Therese løper med både Scott Supertrac RC, og Scott Kinabalu RC. To sko som utfyller hverandre. Supertrac er en sko perfekt til rask løping i kupert terreng, mens Kinabalu gir mer støtte på de lengre turene i terrenget.

– Det viktigste for meg er at jeg har et rått grep, og med terrengskoene fra Scott får jeg det, sier Therese Johaug..

 

 

Kalender

Annonse