– Fortsetter gjerne samarbeidet med Bjørndalen

Publisert: 09.04.2018 Forfatter: SPORT
– Fortsetter gjerne samarbeidet med Bjørndalen
VIL FORTSETTE: Madshus ønsker å fortsette samarbeidet med Ole Einar Bjørndalen etter at han nå har lagt opp. FOTO: PER WIIK/MADSHUS

Tirsdag etter påsken kom nyheten om at Ole Einar Bjørndalen avslutter skiskytterkarrieren grunnet helseproblemer. Men Madshus fortsetter gjerne samarbeid med ham.

Det er lokalavisa GD som skriver at den norske skiprodusenten på Biri gjerne vil fortsette samarbeidet med Bjørndalen. Han har i en årrekke brukt ski fra Madshus og vært en del av en utviklingsgruppe som har vært med på å utvikle skiene deres, skriver lokalavisa.

14 års samarbeid
– Vi har hatt et fint samarbeid i snart 14 år. Ole Einar har vært med på hele reisen. Innstillingen vår har hele tiden vært at vi skal ha et videre samarbeid også etter at karrieren hans er over, men vi vet ikke enda helt hva Ole Einar tenker, sier markedssjef i Madshus, Per Wiik, til GD.

Han forteller at de skal sette seg ned med hovedpersonen om et par ukers tid.

- Har vært sentral i utviklingen vår
– Han har både familie og det ene og det andre, men det er klart at en bedrift som Madshus har mye vi kan gjøre sammen med Ole Einar. Han har vært veldig sentral i utviklingen vår og vi har hatt mye fint samarbeid, sier Wiik.

Kalender

Annonse