Dale satser på X Games

Publisert: 23.04.2018 Forfatter: SPORT
Dale satser på X Games
SATSER UNGT: OL-mester Øystein Bråten blir å se i Dale of Norway-produkter under X Games. FOTO: DALE OF NORWAY

Neste gang du ser Øystein Braaten konkurrere i X Games, blir det i en erke norsk Dale of Norway Genser. Dale of Norway som allerede er samarbeidspartner til X Games Norway har i tillegg «Pop-up» sponset Øystein Bråten.

Dale of Norway har helt siden 1956 laget offisielle vinter OL gensere samt mesterskapsgensere til Skiforbundet. Nå har de også valgt å satse på X Games Norway. Med egen genser og avtale med Øystein Bråten.


Vil treffe de yngre
- For oss er det viktig å treffe et yngre segment. Dale of Norway er i endring, og vi vil ha med oss et yngre segment. Strikk blant de unge er en trend som er på vei tilbake og hva er fetere enn å være en del av X Games-miljøet, sier sponsorsjef John-Olav Evans i Dale of Norway.

Avtalen med Bråten er i en gitt periode som strekker seg over X Games og sommeren.
- Vi er veldig glade over å ha en avtale med en nybakt olympisk mester. Det fantes et vindu med Øystein, det vinduet ville vi forsøke å utnytte. Det finnes pop-up events, butikker og marketing, hvorfor ikke et pop-up sponsorat? Med begrensede midler er dette en god mulighet til å føle seg frem, men samtidig hente hjem en effekt og ROI i en avgrenset tidsramm, sier Evans.


Kult å by på norske tradisjoner
- Det blir kult å by på norske tradisjoner med Dale of Norway når hele min skiverden kommer hit til Norge for å konkurrere. Det blir jo en real forlengelse av 17 mai-feiringa, kommenterer Øystein Bråten.

X Games Norway går av stabelen 16.-18 ma.i 2018, med skateboard, big air snowboard og freeski samt diverse underholdning.

Kalender

Annonse