Bosch eBike Systems og MAGURA styrker samarbeidet

Publisert: 29.08.2019 Forfatter: Birgitte S. Skjerven
Bosch eBike Systems og MAGURA styrker samarbeidet

Bosch eBike Systems og MAGURA inngår et tettere samarbeide for å kunne yte bedre service og distribusjon i de europeiske markedene.

Bosch eBike Systems har nå en eierandel på 50 prosent i MAGURA Bike parts, et datterselskap av MAGURA. Det nye «joint venture» vil i fremtiden operere under navnet MAGURA Bosch parts & Services GmbH & Co KG. Fusjonen er godkjennelse av relevante antitrust myndigheter og begge parter er enige om ikke å utlevere finansielle detaljer.

"Å kunne tilby spesialiserte sykkelforhandlere utmerket service er en viktig del av Bosch eBike Systems forretningsmodell. I de senere årene har vi hatt en viktig partner i MAGURA Bike deler. Joint venture er det neste steget i strategisk styrking og utvidelse av våre tjenester til de viktigste eBike markedene i Europa på lang sikt", forklarer Armin Harttig, sjefen for salg og service på Bosch eBike Systems.

Fabian Auch, partner i MAGURA, understreker at dette «joint venture» er den naturlige fortsettelsen av mange års samarbeid med Bosch eBike Systems.

-Dette vil gi positive synergier i et marked i vekst. Ikke bare for å møte dagens og fremtidige krav i sykkelen og eBike markedet, men også for å øke innovasjonstakten, utvide og videreutvikle vår servicevirksomhet, sier han.

Det nye selskapet MAGURA Bosch parts & Services GmbH & co. KG vil fortsette å gi forhandler assistanse og fortsette distribusjon av reservedeler for MAGURA produkter, komponenter av Bosch eBike Systems og tredjepartsprodukter i sykkelen og motorsykkel industrien.

Hovedkvarteret som i dag har noen 90 ansatte, er i Bad Urach.

 


Kalender

Annonse