70 utstillere på Norspomessen

Publisert: 21.06.2018 Forfatter: Morten Dahl
70 utstillere på Norspomessen
KLAR FOR MESSE: Førstkommende søndag og mandag er det igjen klart for Norspo sommermesse - for første gang i juni. 70 utstillere har meldt seg på. FOTO: NORSPO AS

- Norspomessen er den eneste messen i Norden hvor alle butikkene kan få et nærmest fullstendig overblikk over neste sommers produkter. Det sier Ole Petter Bratlie i Norspo. Han kan opplyse at så mange som 70 utstillere kommer til X Meeting Point førstkommende søndag og mandag.

For første gang arrangeres Norspos sommermesse i juni. Førstkommende søndag og mandag – 24. og 25. juni – samles 70 av de mest toneangivende leverandørene på X Meeting Point.

Fornøyd
- Vi er fornøyd med at så mange som 70 utstillere er med når vi arrangeres Norspomessen i juni for første gang. Alle seriøse butikkinnkjøpere bør sette to dager til å få det fullstendige overblikket over neste års sommerprodukter. Norspomessen er den eneste sjansen de får til å se sommerproduktene 2019 i sin fulle bredde, sier Ole Petter Bratlie.
Norspomessen arrangeres i samarbeid med Stadion, Coop, MX Sport og Sport Norge. Den «åpne» fagmessen er den eneste i Norden hvor man kan få det fulle overblikket for neste års sommerprodukter.
70 UTSTILLERE: Bergans er en av 70 utstillere på Norspomessen, som starter søndag. FOTO: NORSPO AS

Toppmoderne messested
- Norspomessen er derfor en svært effektiv og rasjonell messe – både for butikkene og leverandørene, sier Bratlie, og legger til at i tillegg til de tekstilleverandørene som har vært med på Norspomessen i mange år, så vil også de fleste sykkelleverandørene bli å finne på X Meeting Point.
- X Meeting Point er blitt en topp moderne messearena med hotell i tilknytning messeområdet. Det gjør det enklere for både besøkende og utstillere å tilbringe to hele dager på Hellerudsletta, fortsetter Ole Petter Bratlie.
I år er det dessuten for første gang enda enklere enn før å forhåndspåmelde seg på nett. Det gjøres på http://www.sportsbransjen.no/no/messer/norspomessen/for-besokende og så printer man bare ut navnelapp på X Meeting Point når man kommer. Man trenger derfor ikke lenger å stå i kø for å fylle ut registreringsskjema når man kommer.

Kalender

Annonse